Výběrové řízení na pronájem bytu 1+kk

UPOZORNĚNÍ NA NOVÝ FORMULÁŘ:
Ti z Vás, kteří si stáhli formulář „Žádost o zařazení do výběrového řízení“ v čase před 11.12.2019 17:15 hod, zkontrolujte si prosím, zda na první stránce nemáte v části 2 v bodech a) a e) uvedenou chybně informaci, že se jedná o byt č. 1 v 1. nadzemním podlaží. Správná informace je, že se jedná o 15. nadzemní podlaží ze 16, a to v domě Hlivická 418. V takovém případě si buď formulář stáhněte znovu, případně tuto chybnou informaci můžete ručně opravit. Níže vložený formulář již obsahuje opravené informace. Za případné komplikace se omlouváme…

***************************************************************

Bytové družstvo HLIVICKÁ vyhlašuje výběrové řízení na pronájem bytu 1+kk, s lodžií, 47 m2 (č. 30 Hlivická 418, 15. NP)

Minimální nabídková cena 9.800,- / měsíc za nájem

+ záloha na služby (SV, TUV,) ve výši 600,- Kč/osobu

+ záloha na teplo ve výši 800,- Kč/byt

Termín pro podání nabídek je do 5.1.2020 (včetně).

Nájemní smlouva bude uzavřena od 1.2.2020 na jeden rok, s možností opakovaného prodloužení (v případě dohody možné uzavření i dříve)

V případě zájmu vhoďte vyplněný formulář s cenovou nabídkou do uvedeného termínu v zalepené obálce s označením „Nabídka na nájem bytu“ do schránky Bytového družstva HLIVICKÁ přímo v objektu Hlivická 424.

Formulář naleznete ke stažení zde, případně jej již vytištěný obdržíte na vrátnici domu Formulář Výběrové řízení – opravený

 

V ostatních případech nebude Vaše nabídka akceptována jako platná!!!

Prohlídky možné po předchozí dohodě s vrátnicí.

Upozorňujeme, že se jedná výběrové řízení na jiný byt, než které proběhlo v průběhu listopadu 2019 a kde již byl úspěšný uchazeč vybrán.

[ngg src=“galleries“ ids=“1″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″]
Bookmark the permalink.

Komentáře jsou uzavřeny.