Hlasování per rollam ve Vašich schránkách pro členy SVJ i BD Hlivická

Upozorňujeme Vás, že v minulých dnech byly do Vašich schránek vloženy dokumenty „Souhlas vlastníka jednotky pro rozhodnutí mimo zasedání shromáždění (tzv. per rollam)“ a „Souhlas člena družstva rozhodnutí mimo zasedání shromáždění (tzv. per rollam)“ . Pokud např. nejste členem družstva, ale pouze vlastníkem či naopak, obdrželi jste pouze odpovídající dokument.

Stejně jako v minulých letech je nezbytné pro další fungování a rozvoj domu vyplnit tento dokument a odevzdat jej do schránky SVJ Hlivická, případně jej zaslat na adresu uvedenou tomto dokumentu.

V případě, že se nemůžete dostat k tištěné podobě tohoto dokumentu, obraťte se, prosím, na správce  na emailové adrese: mokra@sbdpraha.cz a dokument Vám bude zaslán v elektronické podobě. Samozřejmě ale jeho odevzdání po Vašem vyplnění je možné pouze s originálním podpisem a nelze jej odevzdat v elektronické podobě.

Účetní závěrky za r. 2019 naleznete v sekci Dokumenty  > Finanční dokumenty 2019 na adrese: http://hlivicka.cz/dokumenty-formulare/dokumenty/ .

Termín pro doručení vyplněných dokumentů je nejpozději do 30.11.2020 včetně.

Poznámka:
Kde naleznete schránku SVJH? Zde máte schématický plánek:

Bookmark the permalink.

Komentáře jsou uzavřeny.