Možnost dovážky hotového jídla do našeho domu

Doplnění z 26.12.2020:

Pozor, důležité sdělení, čtěte zde: 

Jiříkova kuchyně – důležité sdělení

http://hlivicka.cz/2020/12/26/jirikova-kuchyne-dotaz/

 

S ohledem na snahu o snížení rizikovosti nákazy při nákupech potravin v tomto složitém období jsme se rozhodli využít nabídku firmy Jiříkova kuchyně, která zajišťuje rozvoj svých čerstvých zachlazených jídel. Nejedná se o totožnou firmu, která nám zajišťuje provoz chladícího automatu na jídla u vrátnice, ale o rozšíření o novou službu, kterou se snažíme zjednodušit život zejména seniorům a dalším potřebným osobám.

Závoz jídla se provádí 2x za den (poledne, večer), v případě zájmu bude možno rozšířit i na 3x za den (ráno, poledne, večer). Možnost zavážky je po celý týden, tedy i o víkendech.

Jedná se o testovací režim, který bude vyhodnocen po 15.11.2020 a v rámci jehož byla dohodnuta standardní cena od 95,- Kč za polévku + hlavní chod.

Je zde možnost dohody na individuálních cenách dle množství odebraných jídel a máme přislíbeno, že pokud se odběr dostane nad hranici 50 jídel za náš dům na den, cena by se mohla dostat pod hranici 90,- Kč. Pokud někdo z Vás bude mít zájem o trvalý odběr, je zde rovněž možnost úpravy cen i pro jednotlivce.

Zároveň upozorňujeme, že zde lze objednat i vánoční cukroví.

Jídelní lístek na celý týden naleznete u vrátnice domu, případně na webu https://jirikova-kuchyne.webnode.cz/ Pro telefonický kontakt máte možnost využít číslo +420 721 087 765 .

Jednorázově zde uveřejňujeme jídelní lístek pro období 26.-30.10.2020, následně tento dokument nebude na této stránce aktualizován a naleznete jej pouze na shora uvedených místech. Za jeho obsah či případné změny ručí výhradně firma Jiříkova kuchyně.

 

Bookmark the permalink.

Komentáře jsou uzavřeny.